Depozitul de generatoare

 

ALL GENERATING S.R.L. ||| CIF: RO17306510 ||| J23/6266/2017
Tel: 0751.90.99.99
Email: office@depozituldegeneratoare.ro
Web: www.depozituldegeneratoare.ro
 

În anul 2022, Depozituldegeneratoare.ro a fuzionat cu  ALL-GeneratinG.ro pentru a aduce pe piața din România generatoare de cea mai bună calitate.
Cu o experiență de peste 10, respectiv 17  ani  în comercializarea grupurilor electrogene, timp în care ne-am dezvoltat în permanență pentru a aduce  către utilizatori cea mai variată gamă de produse, în anul 2022 am luat decizia să ne unim cunoștiințele dobândite și resursele, având ca scop promovarea echipamentelor de calitate superioară, care au perioadă de viață îndelungată si funcționare sigură în orice fel de condiții, care conferă un consum redus de combustibil, contribuie la protejarea mediului prin echiparea cu motoare STAGE 5 și au un nivel de zgomot foarte redus.
Astfel, am ales să vă punem la dispoziție grupuri electrogene sub mărci de renume precum HIMOINSA și TEKSAN, branduri recunoscute la nivel internațional.

Brandul HIMOINSA este parte a grupului Yanmar (Japonia) cu o vechime de peste 100 ani și are în portofoliu grupuri electrogene la cele mai înalte standarde.

TEKSAN este una dintre cele mai mari fabrici de grupuri electrogene din Turcia, producând anual peste 15.000 generatoare pe care le distribuie în întreaga lume, pe 6 continente, respectiv în peste 130 țări. Grupurile electrogene marca Teksan au cel mai bun raport calitate- preț pe care îl puteți achiziționa în zilele noastre.
 
Enumerăm mai jos câteva dintre proiectele din trecut:
Monumentul Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman, A10 Sebeș- Turda, Clădirea de birouri Unirii View, Centrul Logistic LIDL, Stadionul Anghel Iordănescu, Data Center Raiffeisen Bank, Castelul Bran, Centrul de Cercetare Nokia Timișoara, Restaurant KFC, Clinica Sf. Nicolae-Pitești, Hotel Sulina -Mamaia, Depozitul de medicamente Pharmafarm, Spitalul Județean Ploiești, Spitalul Elias- București, Spitalul Grigore Alexandrescu, Aeroportul Henri-Coandă.

De asemenea, am fost prezenți la cele mai importante festivaluri, respectiv: Summer Well Electric Castle, Brand Minds, SAGA Festival.

În prezent suntem implicați în alte proiecte noi, pe care le vom anunța pe măsură ce vor fi finalizate.

Suntem aici să răspundem solicitărilor dvs, oricât de complexe ar fi.
Ne plac provocările și proiectele complexe și abia așteptăm să le onorăm.


WWW.DEPOZITULDEGENERATOARE.RO
Tel: 0751.90.99.99
office@depozituldegeneratoare.ro