Depozitul de generatoare

 

 

1.ECONOMISIȚI BANI AVÂND UN CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL
Grupurile electrogene de la Himoinsa sunt proiectate să aibă un consum redus de combustibil și ne mândrim cu acest lucru. În acest fel, economisiți bani pe termen lung și contribuiți la un mediu mai sănătos, poluând mai puțin.

2.NIVEL DE ZGOMOT REDUS
Generatoarele Himoinsa sunt proiectate să confere un nivel de zgomot mult mai scăzut în comparație cu un generator normal.


3. AUTONOMIE MĂRITĂ
Grupurile electrogene de la Himoinsa vin cu un rezervor standard ce conferă până la 33 ore de autonomie. În plus, în funcție de proiect, puteți solicita un rezervor mărit care să vă confere o autonomie mărită.

4.PRODUSE CALITATIVE CARE ECONOMISESC BANI ÎN TIMP
Dacă vă interesează doar cel mai ieftin produs de pe piață, aveți foarte mari șanse să ajungeți și la cel mai slab calitativ produs de pe piață.
Produsele low cost vin la pachet cu costuri de mentenanță foarte mari, calitate îndoielnică, putere neconformă, consum mărit de combustibil și nivel de zgomot mare.
E posibil să fiți tentat să credeți că e un produs calitativ, deoarece primiți o garanție mare, dar în realitate, ca să beneficiați de acea garanție, sunteți obligat să faceți niște operațiuni de mentenanță la prețuri care depășesc valoarea produsului în câțiva ani.
Recomandarea noastră este să alegeți de la început să plătiți 10-20% în plus pentru un produs premium, garantat de o firmă cu peste 100 ani vechime. Veți ieși la un cost mai mic datorită consumului de combustibil redus, a lucrărilor de mentenanță reduse și intervenții în service minime.

5.EXPERTIZA
Ne plac proiectele complicate. Suntem aici să găsim soluții la orice vi se pare complicat. Vă punem la dispoziție experiența și echipele noastre de ingineri pentru a găsi soluții la orice proiect complex.

6.Avem peste 17 ani experiență


7.Portofoliu
Printre proiectele noastre putem enumera:
Monumentul Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman, A10 Sebeș- Turda, Clădirea de birouri Unirii View, Centrul Logistic LIDL, Stadionul Anghel Iordănescu, Data Center Raiffeisen Bank, Castelul Bran, Centrul de Cercetare Nokia Timișoara, Restaurant KFC, Clinica Sf. Nicolae-Pitești, Hotel Sulina -Mamaia, Depozitul de medicamente Pharmafarm, Spitalul Județean Ploiești, Spitalul Elias- București, Spitalul Grigore Alexandrescu, Aeroportul Henri-Coandă.

WWW.DEPOZITULDEGENERATOARE.RO
Tel: 0751.90.99.99
office@depozituldegeneratoare.ro