Pentru a efectua o comanda sau o cerere se poate proceda fie prin apel telefonic, fie prin completarea formularului de comanda/cerere oferta .

1.Sunati la unul din numerele noastre de telefon afisate pe site: 0723.834.624 /0732.834.624. Vi se va raspunde de catre un operator TEHMAG SHOP S.R.L. Puteti efectua cererea  telefonic oferind toate datele necesare operatorului nostru. 

2. Puteti de asemenea sa comandati un produs prin urmarea pasilor pentru comanda a unui produs  sau prin completarea formularului de CERERE OFERTA.

Completati toate campurile necesare si plasati comanda/cererea.

In cel mai scurt timp veti primi un email automat de confirmare a comenzii. Aceasta inseamna ca a ajuns in sistemul nostru comanda plasata de dumneavoastra.

Atentie ! Acest email se trimite automat si nu reprezinta confirmarea disponibilitati produsului.

Ulterior veti fi sunat de catre o persoana din partea Tehmag.ro pentru a confirma corectitudinea datelor, disponibilitatea produsului pe stoc, timpul cand trebuie de livrat, costul de transport si curierul cu care va fi livrat.

Atentie! Niciun produs nu este livrat fara o confirmare verbala/telefonica.

TEHMAG SHOP SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic.

Toate comenzile plasate pe site sau telefonic, pentru a fi acceptate trebuie confirmate cu clientul telefonic de catre un operator al magazinului.

 Preturile mentionate pe site pot fi modificate datorita unor factori externi din piata.

 Atat pretul produselor cat si stocul acestora pot fi modificate fara o notificare in prealabil a clientior datorita unor factori externi ce nu tin de SC TEHMAG SHOP SRL.

Daca intampinati greutati in plasarea comenzii sau aveti alte intrebari nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: 0723.834.624 / 0732.834.624