Mai multe poze

Baterie nJoy PW7123 Sigilata Complet si Fara Intretinere Timp de Incarcare si Reincarcare Excelent Stabilitate si Fiabilitate pe Termen Lung: 3-5 ani

Pret vechi: 7900 Lei

Fara TVA: 5630 Lei Cu TVA: 6700 Lei Special Price

Pret vechi: 7900 Lei

Fara TVA: 5630 Lei Cu TVA: 6700 Lei Special Price

Detalii

Baterie nJoy PW7123 Sigilata Complet si Fara Intretinere Timp de Incarcare si Reincarcare Excelent Stabilitate si Fiabilitate pe Termen Lung: 3-5 ani

Garantie 12 Luni

  • Capacitate: 7Ah
  • Tensiune: 12V
  • Tip: VRLA
  • Dimensiuni: 151mm x 65mm x 94mm
  • Culoare: Negru
  • Caracteristici: 

Sigilata complet si fara intretinere
Peste 260 de cicluri la 100% DOD
Utilizare standard 3-5 ani
Auto-descarcare redusa
Conectori : T2 (F2)

  • Aplicabilitate: 

Sisteme de alarma
Sisteme de securitate
Televiziune prin cablu
Echipamente de comunicare
Echipamente medicale
UPS
Scule electrice
Echipamente de control
Jucarii

Sigilate Complet si Fara Intretinere

Conecteaza bateria si uita de ea. Nu mai trebuie sa faci nimic deoarece aceasta baterie este sigilata complet prevenind orice tip de scurgeri si nu necesita mentenanta.

Timp de Incarcare si Reincarcare Excelent

Deoarece timpul este important si tu nu trebuie sa il irosesti asteptand am muncit la capacitatile de incarcare si reincarcare pe care le are bateria.

Stabilitate si Fiabilitate pe Termen Lung: 3-5 ani

Bateriile nJoy PW au o viata lunga chiar si cand sunt in stand-by sau nu sunt folosite. Acestea sunt operationale pana la 3 - 5 ani.

nJoy PW sunt complet sigilate, oferind calitate si fiabilitate de lunga durata. Aceste baterii nu necesita mentenanta si au o descarcare foarte mica, de doar 3% din capacitate pe luna, cand sunt in stand-by. Au un timp excelent de incarcare si de reincarcare, precum si o durata de viata de 3-5 ani cat timp sunt in stand-by. nJoy PW ofera peste 260 de cicluri de incarcare la o capacitate de 100% a bateriei.

Puternice si fiabile, noua gama de baterii reincarcabile nJoy sunt recomandate pentru folosirea in domeniile: echipamentelor de securitate, sistemelor de alarma, echipamentelor medicale, UPS-urilor, echipamentelor de telecomunitii, sistemelor electrice de urgenta, sculelor electrice, echipamentelor de control si altele.

 

 

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Scrieti un comentariu

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Baterie nJoy PW7123 Sigilata Complet si Fara Intretinere Timp de Incarcare si Reincarcare Excelent Stabilitate si Fiabilitate pe Termen Lung: 3-5 ani

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Calitate
0/5