Cabinet de baterii nJoy Balder Battery Pack 3U Compatibil cu seria de UPS Balder Sustine 20 de baterii 7Ah/9Ah Montare pe verticala/orizontala

Pret vechi: 3.48500 Lei

Fara TVA: 2.48655 Lei Cu TVA: 2.95900 Lei Special Price

Pret vechi: 3.48500 Lei

Fara TVA: 2.48655 Lei Cu TVA: 2.95900 Lei Special Price

Detalii

Cabinet de baterii  nJoy Balder Battery Pack 3U Compatibil cu seria de UPS Balder Sustine 20 de baterii 7Ah/9Ah Montare pe verticala/orizontala

Garantie 36 Luni

  • Compatibilitate: Cu seria UPS Balder
  • Specificatii baterie: 12 V, 7Ah/ 9Ah X 20 (se achizitioneaza separat)
  • Caracteristici: Montare pe orizontala (rack) sau verticala (tower)
  • Mediu de functionare: 

Umiditate: 20-90 % (fara condensare)
Temperatura: 0-40 grade Celsius

  • Dimensiuni fizice: 

600 x 438 x 133 mm [3U]
Greutate NET: 12.8 kg
Greutate cu baterii: ~62.8 kg

 

Compatibil cu seria de UPS Balder

Acest cabinet de baterii a fost conceput special pentru seria Balder si nu poate fi folosit cu alt tip de UPS. Cabinetul de baterii poate fi utilizat in mod standard (un cabinet de baterii la un UPS) sau se pot monta mai multe cabinete interconectate.

Montare pe verticala/orizontala

Pentru a asigura o montare cat mai convenabila si mai simpla, dispozitivele pot fi folosite atat in pozitie orizontala (rack) cat si verticala (tower). Din punct de vedere tehnic, pozitia cabinetului nu influenteaza performanta lui.

Cabinetul de baterii Balder Battery Pack este un produs care functioneaza doar impreuna cu un UPS. Acesta asigura sau suplimenteaza rezerva de energie pentru UPS.

Cabinetul de baterii creste timpul de functionare a UPS-ului Balder in cazul in care curentul electric nu il mai alimenteaza.

Acest sistem modular iti permite sa adaugi timp de back-up UPS-ului in functie de cerintele tehnologice fara a schimba UPS-ul cu unul cu o capacitate mai mare. Din punct de vedere financiar este solutia ideala deoarece poti scala timpul de back-up necesar foarte rapid si cu schimbari minime in arhitectura de protectie.

Cabinetul de baterii Balder montat in rack sau tower ofera eficienta crescuta UPS-ului compatibil fara a ocupa mult spatiu avand nevoie de doar 3 locuri (3U) din suportul pe care este montat.  Sustine 20 baterii de 12 V, 7Ah/9Ah care sunt achizitionate separat. 

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Scrieti un comentariu

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cabinet de baterii nJoy Balder Battery Pack 3U Compatibil cu seria de UPS Balder Sustine 20 de baterii 7Ah/9Ah Montare pe verticala/orizontala

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Calitate
0/5